Search

Ricoh SP 330SFNОва е печатач кој бара малце одржување, а има висока продуктивност. Овозможува печатење, копирање и скенирање во компактни работни средини.


Со овој печатач си овозможувате лесно следење и управување на: историја на печатење, сетирање на машината и поставување на протоколот на мрежата.


Можноста за WiFi 5GHz значи помалку успорувања на работата и постабилна безжична конекција.


Брзина

32 страни во минута

Формат

А4

Двостран принт

Да

Двостран скен

Не

Двострано копирање

Да

Време на прва копија

7.5 секунди

Факс

Да

Меморија

256 GB

Резолуција

1200 х 1200dpi

Поврзување

USB, мрежно44 views0 comments

Recent Posts

See All