Search

Ricoh MC 2000
Едноставен за користење, Ricoh M C2000 e печатач во боја кој ја олеснува работата во канцеларијата.

Без разлика колку се сложени барањата за печетање, овој А3 мултифункционален печатач, со добра цена, ќе ги задоволи сите потреби на корисниците. Опремен е со автоматски фидер за документи (ARDF) и може да печати, копира и скенира во живописни бои.

Екранот на допир ја поедноставува работата, а со дигиталната интеграција, и опцијата за безжично контролирање, овој печатач им олеснува на тие што работат хибридно и од канцеларија и од дома, да се поврзат и да печатат.

​Брзина

20 страни во мин.

Формат

А4

Двостран принт

Да

​Двостран скен

Да

Двострано копирање

Да

Време на прва копија

​5.5 сек.

​Факс

Не

Меморија

2 GВ

​Резолуција

​1200x1200dpi

Поврзување

USB,Мрежно
55 views0 comments

Recent Posts

See All