Search

Ricoh 330 DN


Вредни брзи и сигурни резултати!


Добијте повеќе за помал буџет со овој ефтин и компактен печатач. Црно-белиот ласерски печатач RICOH SP 330DN произведува остри црно-бели копии со резолуција од 1200 x 1200 dpi.


Ставете го во мали работни простории и извршувајте повеќе функции истовремено со моќното контролирање од 350 MHz.

Работете експедитивно со интуитивниот LCD екран на допир, со неколку копчиња.Брзина

31 страни во минута

Формат

А4

Двостран принт

Да

Двостран скен

Не

Двострано копирање

Не

Време на прва копија

7.5 секунди

Факс

Не

Меморија

125МВ

Резолуција

1200 x 1200 dpi

Поврзување

​USB,Мрежно


56 views0 comments

Recent Posts

See All