Search

Duna Events за конференцииДуна е водечка фирма во областа на конференциски системи, решенија за толкување јазици и сродни услуги за конференции ширум Македонија. Со докажана експертиза на конгреси и конференции од висок профил, како на пример Топ 100, Самит 100 и Американска Амбасада.
Ние соработуваме со нашите клиенти за да им понудиме целокупна поддршка, вклучувајки планирање, понуди, поставки, техничка поддршка на лице место за време на конференцијата.


Тимот за изнајмување на конференциска опрема е енергичен и ентузијастички тим, со долгогодишно искуство во индустријата.53 views0 comments