Search

Подобрено одржување

Updated: Nov 1


Доста беше снаоѓање, помнење на шифри и погодување кој колку отприлика продал. Одлична привилигирана прилика - Софтвер кој целосно ќе го подобри начинот на вашето работење и ќе ви донесе супер-продуктивни резултати.


Подобрете го работењето со вашата каса, со Спинакер! Добијте:


· Сите потребни извештаи достапни со еден клик

· Целосна прегледност на вашите процеси

· Лесен увид во сработеното

· Доживотен бекап на податоци со Спинакер клауд


77 views0 comments