Search

Како до најлесно работење во малопродажба?Имајте прегледност и контрола врз вашето печатење и заштедите до 35% од досегашните трошоци. Непосредно зголеменете ја еколошката одржливост, како и безбедноста на Вашите документи.


Добијте целосна понуда за се што ви е потребно:

  • Фискален уред

  • Софтвер Spinaker

  • Фиока за пари

  • Бар код скенер

  • Фискална хартија109 views0 comments