• nagrdna igra
Дуна вработува

Дуна вработува

Дуна распишува оглас за Специјалист за аудио и видео технологии.


Дуна започнува со голема наградна игра

Дуна започнува со голема наградна игра

Купи најевтина фискална, добиј Peugeot Bipper!


Facebook квиз на Дуна!

Facebook квиз на Дуна!

Учествувајте во нашиот facebook квиз и добијте можност да освоите iPhone 6.


Дуна со уште една награда

Дуна со уште една награда

Награда за корпоративна филантропија за средно претпријатие за 2013 г...


Драјвер и упатство

Драјвер и упатство

Симнете го драјверот и упатствата за фискалните каси


Дуна со одобрение за нови фискални уреди

Дуна со одобрение за нови фискални уреди

Дуна ги доби сите потребни документи за...


ECDL - Компјутерски вештини за цел живот

ECDL - Компјутерски вештини за цел живот

Независен стандард со кој се дефинира единствена...


Услуги за управување со документи

Услуги за управување со документи

Контрола и намалување на трошоците, зголемување на...


Услуги за управување со печатењето

Услуги за управување со печатењето

До 30% заштеда со оптимизација на печатењето.


Сервисни услуги

Сервисни услуги

Побарајте сервис, консултации, драјвери